cheap jerseys cheap nfl authentic jerseys cheap nba jersey custom nfl jerseys cheap cheap authentic nfl jerseys cheap reversible basketball jerseys cheap baseball jerseys mlb jerseys cheap nfl jerseys for cheap authentic soccer jerseys cheap

Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift

Er zijn enkele ingrepen die kunnen worden uitgevoerd om tot vollere billen te komen. Zo kan de arts er voor kiezen om implantaten in de billen aan te brengen. Een alternatief is het inspuiten van fillers (Macrolane) of lichaamseigen vetweefsel. Dit vet wordt voor de ingreep d.m.v. liposuctie weggezogen uit een ander gedeelte van je lichaam.

Grotere billen met bilimplantaten

Het plaatsen van bilimplantaten wordt onder volledige verdoving (narcose) gedaan. De operatie begint met een sneetje in de bilplooi. De bil wordt opengesneden tot op de spier. Vervolgens kan het implantaat ofwel onder de spier ofwel direct onder de huid geplaatst worden. Het plaatsen onder de spier heeft als voordeel dat er een grotere garantie is op een mooie vorm van de bil. Het plaatsen onder de spier heeft echter als nadeel dat het herstel langer duurt. De cosmetisch chirurg zal deze voor- en nadelen met je bespreken en samen tot een besluit komen tijdens het consult.

Na plaatsing van het implantaat wordt de wond zorgvuldig dichtgehecht. De hechtingen zijn oplosbaar dus deze hoeven niet verwijderd te worden. Vervolgens kan dezelfde procedure bij de andere bil worden uitgevoerd.

Braziliaanse billift – bilvergroting met eigen vet (lipofilling)
Bij een Braziliaanse billift wordt vet weggezogen uit een deel van het lichaam en ingespoten in de billen. Deze ingreep is dus een bilvergroting met eigen vet.

Een bilvergroting waarbij lichaamseigen vetweefsel wordt gebruikt wordt verwarrend genoeg niet een Braziliaanse bilvergroting genoemd, maar meestal Braziliaanse billift. Bij een Braziliaanse billift worden de billen echter niet gelift zoals bij een billift, maar vergroot door middel van een vettransfer.

Bij een vettransfer wordt lichaamseigen vetweefsel binnen het lichaam verplaatst door middel van lipofilling. Wie bijvoorbeeld overtollig vet op de buik heeft, en naar eigen zin te weinig in de billen, kan dit vet door een plastisch chirurg laten verplaatsen van de buik naar de billen. De arts zal het vet wegzuigen, en vervolgens in de billen inspuiten. Of je een geschikte kandidaat bent voor vettransfer zal in samenspraak met de arts worden besloten.